Ok. try reading something interesting or smth. Not my problem.
Answer:
1. PART A: B. Davis overcame the influence of a tremendously negative environment to achieve great success and intends to use his training to better the community in which he grew up.
2. PART B: A. ’Growing up, I was surrounded by so much negative peer pressure and negativity, it wasn’t long before I became a part of that fabric.’” ( Paragraph 4)
3. A. It illustrates how many people from underserved communities go down a negative path and it makes Davis’s ascent all the more remarkable by comparison.
4. C. To inform and inspire people by sharing the narrative of a hard-working, compassionate person who prevailed over alarming circumstances to realize great success.
5. Davis described the relationship between growing up in Newark and returning to the city as a physician as how education can make a difference in the lives of young people, as evidenced by the lines: “My calling was a bit different. It was important for me to come back and become a beacon of hope, if you will, to show young people, especially, that education can change a life. It changed my life, and it saved my life in so many ways.”
Explanation:
A; a deficit due to improving nationwide public transportation. Surplus in this case means that we have left over money. UwU+
The sentence that best expresses the main idea of the passage is this:
- The practice of aquaculture is growing in every part of the world.
<h3>What is the main idea of the passage?</h3>
The main idea of the passage is the fact that the practice of aquaculture is fast becoming adopted in many parts of the world. The author gave instances of countries where this practice was becoming popular. When we read a text, the objective should always be to determine what main ideas the author wants us to gain.
The informational article about agriculture was designed to acquaint readers with the global spread of agriculture. Having gained this piece of information, the reader might choose to act on it immediately or use it at a later time. So, the main idea of this passage is the worldwide adoption of aquaculture. Therefore, option D offers the best choice.
Learn more about aquaculture here:
brainly.com/question/275198
#SPJ1
The best answer to the question that is being stated above would be that 'Writing is difficult.' The works of Edgar Allan Poe and Stephen King entitled 'The Philosophy of Composition' and 'On Writing', respectively, tells the main idea that you being a writer and writing is a very difficult thing to do and takes time and effort to pull off.
Answer:u need an answer .well the answer is the answer
Explanation:answer answer answer answer answer answer