Answer:
1. "Ellie found an adorable, tiny creature on the school's ground today, but nobody else seemed to notice it. Maybe only Ellie could see it? And me? But, doesn't that seem cool?"
2. "And then, she picked the creature up, which it began talking to her in a quiet, yet sweet voice, though it was very creepy to have it talk."
3. "This strange creature then asked Ellie three questions; 'What is your name?' 'Where are you from?' and 'How old are you?'. Ellie answered every question, but I wonder why the creature even asked? What do you think will happen now?"
Explanation:
I tried my best. Hope those answers help you!
Answer:
30th March 2021,
Tuesday,
9:30 AM,
Dear Diary,
Yesterday, I became a part of an exciting soccer match between Rochester Rhinos and Real Monarch. I and my friends were really excited about it as it was the decider of the series. It would determine who would lift the 'David Trophy' home. We reached the ground earlier and took our seats along with some popcorns and snacks. The match began sharp at 10 and the Rhinos scored five goals back to back in the first half. It seemed that it would be a completely one-sided match but the comeback by the Real Monarch was extensively surprising and a delight to watch. The captain of Real Monarch 'Steve Joseph' scored a hat-trick to take the game in his favor. The audiences were really in awe to see him. In the last two minutes, the scores were level and it became very intense. The ball was being passed from one player to another and we were biting our nails thinking what would happen next. Last Moment, Thomas hit a goal beating the goal-keeper to take his team Real Monarch to the victory. We really enjoyed it a lot and it was a terrific match.
Sophie.
The answer is D. "Plants about to sprout."
Given the context and the title of the passage, plants sprouting is the most logical choice. When the passage says, "Rooted, they grip down and begin to awaken," you can come to the conclusion that the author is referring to plants since the passage is about spring.
Answer: I do believe it is a metaphor
Explanation:
Answer:
Maybe you could use something along the lines of:
”By noticing patterns in a child’s behavior, frequent signs of bruising and otherwise, you may consider the possibility of a child being abused.”
Explanation:
I hope that revisits the hook and I hope it helps!