Answer:
youll get around 75-76 percent if your grades dont deplete in other projects and stuff
Explanation:
Answer:
It was his death in June 323 BCE.
Explanation:
By 323 B.C., Alexander was head of an enormous empire and had recovered from the devastating loss of his friend Hephaestion—who was also reputed to be one of Alexander’s homosexual male lovers. Thanks to his insatiable urge for world supremacy, he started plans to conquer Arabia. But he’d never live to see it happen. After surviving battle after fierce battle, Alexander the Great died in June 323 B.C. at age 32.
I am unable to do 5&6 for you b/c I do not have the passages.
4. This quote is supported in the rest of the text because the passage throughout the passage, it was emphasized how Rosa Parks was determined during the civil rights movement. It showed how Parks didn't let anyone phase her.
Answer: because he cant
Explanation: because he cant