Answer:
Good things come to those who wait.
Explanation:
According to the passage from the old Chinese fairy-tale "The Favorite of Fortune and the Child of Ill Luck.”,
The theme is most likely conveyed in this passage?
Answer:
A.One should not think too much or too little of oneself.
Explanation:
<em>This could be seen in the action taken by Sir Andrew and his friend when being warned to lower their voices. Rather than acknowledged the fact that it is the proper thing to do, they imply mocked and make jest of malvolio.</em>
<em>This later led to him challenging Malvolio to a duel when he (Sir Andrew) thought that his honour has been bruised by the steward, Malvolio.</em>
children were asked about their own both before and after
Answer: The answer is A or C I believe.
Answer:
People see those with schizophrenia as "insane" or "psychotic" due to the media they consume. Society has accepted this as gospel, but we're slowly starting to erase that viewpoint. Obviously, those who suffer with schizophrenia aren't what people say they are, since it's a disorder with a lot more layers to it than people believe. It's more than just "hearing voices", since more of the symptoms include social isolation, agitation, compulsivity, disorganization, and much more.
Explanation: