Answer:
by repeating the words pure, sweetness, and tastes
Explanation:
In buttressing and emphasizing the significant impact of Sugar in the world, the authors used the words pure, sweetness, and tastes repeatedly in their narration in the passage highlighted above. The repetition of these words shows the essence of "sugar" that the authors tend to project in a good light. The authors were able to support their claim and purpose using those words repeatedly in the passage.
Answer:
B). 'Where complaints are handled'
Explanation:
Adjective clauses are illustrated as the subordinate or dependent clause beginning with a relative pronoun or relative adverb and include a subject along with a verb. Such clauses function as a modifier in the sentence and require a principal or dependent clause to complete the thought.
As per the question, the adjective clause in the given sentence would be characterized as 'Where complaints are handled' as it begins with the relative pronoun and carries a subject(complaints) and a verb(handled). It is functioning as an adjective in the sentence to modify the noun 'department'. Since it justifies the above claim thus, <u>option B</u> would be the correct answer displaying an adjective clause.
I believe the correct answer is - <span>Garcia uses formal, academic language and location words to suggest a theory about fate.
As you can see in the excerpt above, Garcia is using words such as vagaries, happenstance, etc, which are not normally used in everyday conversations. Thus, they are a bit formal, academic, and suggest a certain message in the text.
</span>
I believe you mean <em>abdication</em>.
According to the Merriam-Webster dictionary, <em>abdication</em> is an act of giving up sovereign power or high office.