Answer:
Belong
Explanation:
Shortly after she gets to her new college 2,500 miles from home, Tomasa goes to the school's activity fair to find some groups to join. She immediately signs up to audition for two different musical clubs, which are her interest. Her desire to join these groups may help to satisfy her need to BELONG
Answer: The correct answer is : D. Increase your ability to strike.
Explanation: To produce a hook release, you must roll from behind, then turn your hand to the side while releasing your thumb. For a right-handed bowler with a hook release, the ball rotates in counterclockwise. A bowling lane that does not allow the ball to hook easily is called holding or stiff.
The option that tells us the main theme of the passage is the fact that With the arrival of talking films in the 1920s, silent films became unprofitable.
<h3>What is the summary of the passage?</h3>
This passage is telling us of the reasons why the people had to stop making the silent movies. It is telling us of all of the issues that came with it and why the film makers had to do away with them.
First the movies were said to have been destroyed. That is the ones that were already in existence and how many of them had to be recycled so that they could get the metals that they contain.
All of this came to be based on the fact that these movies were no longer seen to be profitable anymore. Hence it was of no use having them around.
Read more on theme of a story here:
brainly.com/question/25336781
#SPJ1