1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
uranmaximum [27]
3 years ago
5

NO FAKE ANSWEERS I NEED THIS DONE TODAY WHOEVER GETS IT CORRECT GETS BRAINLIEST!! I NEED EACH BOX FILLED AND NO LINKS!!

History
1 answer:
tatyana61 [14]3 years ago
7 0
reason one: They have a duty to protect the population
quote:”it’s the governments duty to protect people, no matter what form it comes in”

reason two: Protect sacred places
quote: “”Lake Bosumtwi is the only freshwater lake of any size in Ghana” this means the government should do what it can to protect the lake”.

reason three: Preserve cultures
quote:””economically, in addition to commercial and subsistence fishing, the lake provides for the nearly 30 villages surrounding it the opportunity to earn income from this popular tourist destination” this quote not only states that the lake provides for the population as a source of food, but as a source of income as well.
You might be interested in
What does the author describe in the passage?
OverLord2011 [107]

Answer:

C. Cliff Palace, the largest of the cliff dwellings built by the Ancestral Pueblo people.

Explanation:

W. M. Akers' "Cliff Dwellers" talks about the Mesa Verde cliff dwellings of the Native Americans. These structures, dwelling spaces carved into the sides of a mountain provide a great archaeological site, providing an insight into the life of the Ancestral Pueblo people.

The whole passage deals with the Cliff Palace and how it was the center of that civilization. This largest cliff dwelling place, built by the Ancestral Pueblo people, focuses on why they had to construct such dwellings, only accessible by rope climbing. The passage describes the probable reasons for such dwellings and how it must have been abandoned.

Thus, the correct answer is option C.

5 0
3 years ago
Jefferson’s Main Points on Why the Bank was NOT needed
Savatey [412]
Jefferson expressed a dislike and distrust for banks and bankers, and opposed borrowing believing it created long-term debt, monopolies, invited dangerous speculation, as opposed to productive labor, all to Republicanism.
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
1. Soldiers marched and built houses for fun during Valley Forge
kakasveta [241]

Answer: definitely true that doesn't sound reasonable, and i took the quiz

Explanation:

6 0
3 years ago
How did the Magna Carta restrict the power of the king? What benefit did the nobles receive from restricting the king?
Rainbow [258]
The Magna Carta meant that 
1) the nobles (the barons) could not be imprisoned without a fair trial (restricting the power of the king to imprison)
2) the king could not raise new taxes without a council of baron's approval (restricting the power of the king to raise new taxes)
Explanation:
The Magna Carta was signed by King of England in June 1215 and was the primary document to inflict legal limits on the king's personal powers. Clause sixty one declared that a committee of twenty 5 barons may meet and overthrow the desire<span> of the king—a serious challenge to John's authority as ruling monarch.
</span>This has been the most<span> concern of the nobles </span>within the<span> years preceding the document </span>as a result of<span> taxes had been raised to fund a war against France. The nobility benefited </span>as a result of<span> the </span>royal charter outlined<span> individual rights and </span>emphasised<span> the role of laws in society. Clause </span>thirty-nine<span> states, </span>for instance<span>, </span>that folks ought to<span> be </span>corrected solely once<span> a ruling by their peers or by the sanctions of the law.</span>

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
How do skill ,type of job and demand for products affect wages?
riadik2000 [5.3K]

Answer

The skill set of a person may be valuable or non-valuable based on what the demand for a certain product is. The more value for a skill the higher of a wage because the employer would want to keep the person with the skill. Like if having a cell phone is in high demand, people who have a skill in engineering will be paid more because they need someone who can program the phone to be the best.  

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • In which event were native americans and escaped slaves most involved? a first seminole war b pinckney's treaty c adams-onis tre
    9·2 answers
  • For history I need to find the likely hood that trump could get reelected. I dont really know does anyone have an idea?
    5·2 answers
  • How did John Fremont's description change people's view of the West?
    13·1 answer
  • 95 POINTS !!!! PLEASE HELP ASAP!!! BTW I'LL REPORT ANYONE WHO JUS ANSWERS FOR THE POINTS!!!! Write a 200 worded (or just make it
    5·1 answer
  • Which actions are involved in steps 3 and 4 of the problem-solving process?
    10·1 answer
  • Match each term with the phrase that best defines it
    10·1 answer
  • There is a map showing The Silk Road trade routes. The map has a key that indicates, a thick red line represents the Silk Road,
    6·2 answers
  • The Event Described in the headline happened because President Andrew Jackson:
    13·2 answers
  • The battle that destroys the Persian navy is known as the battle of
    13·1 answer
  • Read the quotation by adam smith. according to this quote, what motivates most individuals? desire for power concern for others
    10·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!