1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
iris [78.8K]
3 years ago
6

In The Raven, which of the following inferences is most strongly supported by thepassage below​

English
1 answer:
son4ous [18]3 years ago
4 0

Answer:

where is the passage

Explanation:

You might be interested in
Why does Gene say that Finny's funeral felt like it was his own?
zloy xaker [14]
C. Finny's death represents Gene's final passage into adulthood
8 0
3 years ago
How does Maria’s changing attitude emphasize the theme of the short story? From: GROWING UP by by Gary Soto
ololo11 [35]

Answer:

One of the most important themes of the story is that there is no need to grow up so quickly. Maria feels the need to grow up quickly, as she feels that she is too old to enjoy the things that she enjoyed before. ... However, her changing attitude emphasizes the theme of the story

Explanation:

8 0
3 years ago
The crucial tool for creating a compelling communication experience that combines the immediacy and power of a person speaking w
Volgvan

Answer:

Organization.

Explanation:

'Organization' in communication is demonstrated as one of the most decisive and key tool to ensure an engrossing and cogent communication experience as a systematic presentation/communication of the intended idea, message, or thought comprehends its persuasiveness. It amalgamates the immediacy and ability of the individual talking with the composition and clarity in the written content that assists in encouraging an enthralling as well as effective communication experience. Thus, <u>'organization'</u> plays a vital role in a compelling communication.

5 0
3 years ago
Give a brief description of the kind of person you would look for to properly assess your abilities
son4ous [18]
A person of great knowledge of money and business
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Why was Otto von Bismarck nicknamed the \"Blood and Iron Chancellor\"?. . A. He suffered from an iron deficiency disease.. . B.
weeeeeb [17]

Otto Von Bismarck was nicknamed the Blood and Iron Chancellor because HE PREFERRED TO USE ARMED FORCES. The correct option is D.

Otto Von Bismarck was called the Iron Chancellor as a result of his strict policies. One of his strict policies is his absolute belief in using armed forces and military operations as at when needed. Otto was a German, who has served as Chancellor under different government in Germany. He had the vision of uniting the German northern states and to weaken Austria and to make Berlin the center of German culture.

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • 10. Which is true about evaluating texts? Evidence from the text provides weak support for a claim comparing multiple authors’ p
    11·1 answer
  • Read this excerpt from A Black Hole Is NOT a Hole.
    7·1 answer
  • Is it possible that Keith was responsable for the excellence of the delicious cupcakes? Which underlined word is misspelled?
    7·2 answers
  • 1. Which sentence is punctuated correctly?
    13·2 answers
  • What has 4 letters, yet has 3 letters, although has 8 letters, then has 4 letters, rarely has 6 letters, and never has 5 letters
    5·2 answers
  • 5 sets of analogies related to god and his creation
    15·1 answer
  • People consider the technology necessary
    10·1 answer
  • What are the two sources of thermal energy in Earth’s interior?
    10·2 answers
  • How can I lose weight? I have 324 pounds....<br><br><br> This would mean so much to me..
    11·2 answers
  • The senators define exclusion as
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!