Answer:
Quickly
Explanation:
The definition of agile is quite literally to be able to move quickly and easily. Hope this helps :))
The actions of the humans in the passage most reveal about their motivations and values are valuing efficiency and accomplishment.
<h3>What is value?</h3>
Value refers to the regard that something is held to deserve.
The actions of the humans in this passage mostly reveal about their motivations and values are they value efficiency and accomplishment.
Therefore, D is the correct option.
Learn more about Value here:
brainly.com/question/1578158
#SPJ1
Subordinate clause : part of the sentence that is independent from the main clause, usually separated by conjunction. since you provide no option, let's assume the photo is about a player who surrounded by his teammates after he scored a home run. The sentence could be : 'The teams and fans roared when he delivered a homerun'
hope this helps
Answer:
<h3>Yes, Ponyboy will "stay gold".</h3>
Explanation:
- Ponyboy will "stay gold" forever because he is selfless and compassionate about others. These qualities do not inhibit one's outer appearance but rather they are manifested inside us. Thus, Ponyboy would remain "gold" because his altruistic and compassionate quality would never fade away.
- In the story, there are number of instances when Ponyboy relentlessly showed his selfless character. For instance, he never deserted Johnny nor left him all alone when Johnny was searched by the police.
- When Johnny was in the hospital and almost close to death, he said to Ponyboy "Stay gold, Ponyboy, stay gold,”. It shows that Ponyboy was truly a person who was loved by many for his selfless and altruistic nature.