The excerpt from "Henry V" mostly introduces the character of King Henry, or Harry, as stated in the first option and further explained below.
<h3>What is the excerpt about?</h3>
The excerpt we are analyzing here belongs to Shakespeare's play "Henry V," and it describes mostly the character of King Henry, or Harry. According to the excerpt, Henry is brave and noble. He fights for the right causes, and he is fully committed to his kingdom.
With the information above in mind, we can choose the first option as the correct answer.
Learn more about "Henry V" here:
brainly.com/question/1797234
#SPJ1
Answer:
Once there was an elephant,
Who tried to use the telephant—
No! No! I mean an elephone
Who tried to use the telephone—
(Dear me! I am not certain quite
That even now I’ve got it right.)
Howe’er it was, he got his trunk
Entangled in the telephunk;
The more he tried to get it free,
The louder buzzed the telephee—
(I fear I’d better drop the song
Of elephop and telephong!)
Explanation:
you need to list the sentences then i can help you
Answer:
D
Explanation:
it is probably not A or B. So the best choice I got is D. Tell me if I am wrong :) hope this helps!
Answer:
Explanation:
The passage tells schooling throughout the year will help students meet their goals. There should not be so much details in nine months. In addition, the elimination of long breaks, especially summer breaks, will reduce "learning losses" dramatically, and the additional time spent at the beginning of each academic year for the re-learning of previously learned content.
While many still argue that there is no proof of school year round and its association with higher education, these people must open their eyes to see that the performance of the students in these schools is consistently higher than that of the students who attend schools with conventional 9 months calendars. It is time we replace our obsolete and unreliable school calendars for some time now.
To know more
Read the following passage carefully : The news paper is one of the ...
brainly.in/question/678129
Explanation: