<span>the government in such a case might have become an autocracy. An autocratic state is defined as one in which all the governing powers are concentrated in the hands of one individual without leaving any scope for checks and balances for administering the state.</span>
Answer:
The detail that best supports the answer to part A is:
“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)
Explanation:
The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.
The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.
Answer:
D. Oliver Cromwell was an enemy of the king.
Explanation:
hope this helps :)
Carter's foreign policy was oriented toward the goals of human rights and peace, negotiating an arms reduction treaty with the USSR, and a peace agreement between Israel and Egypt. Carter's ethos of humility and compassion informed much of his presidency and was reflected in his foreign policy and administration