1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
igor_vitrenko [27]
3 years ago
7

4. PART B: Which detail from paragraph 1 best supports the answer to Part A? A “The attack on Pearl Harbor” B “a decade of deter

iorating relations” C “This breakdown began in 1931” D “in the summer of 1937 launched a full-scale attack”
History
2 answers:
vladimir2022 [97]3 years ago
4 0

I not very good when it comes to the attack on peal harbor I know that it was a military strike by the Imperial Japanese Navy Air Service upon the United States (a neutral country at the time) against the naval base at Pearl Harbor in Honolulu, Territory of Hawaii, just before 08:00, on Sunday morning, December 7, 1941.

igomit [66]3 years ago
3 0

Answer:

The detail that best supports the answer to part A is:

“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)

Explanation:

The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.

The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.

You might be interested in
what did federalists think about creating a new constitution?
dsp73
<span>The differences between the Federalists and the Antifederalists are vast and at times complex. Federalists’ beliefs could be better described as nationalist. The Federalists were instrumental in 1787 in shaping the new US Constitution, which strengthened the national government at the expense, according to the Antifederalists, of the states and the people. The Antifederalists opposed the ratification of the US Constitution, but they never organized efficiently across all thirteen states, and so had to fight the ratification at every state convention. Their great success was in forcing the first Congress under the new Constitution to establish a bill of rights to ensure the liberties that the Antifederalists felt the Constitution violated.</span>
8 0
3 years ago
How did Pennsylvania’s Quaker beginnings distinguish it from other colonies in British America?
densk [106]

The main differences from Quaker colony to others in British America was that they believed in religious freedom and that any religious minority could worship freely without fear of being persecuted, jailed or killed. This made this colony become an ethical and religiously diverse colony because it attracted religious minorities with open-minded citizens.

One of the main differences was that the Quaker colony had a pure democracy, one did not have to own property to vote or participate in politics. It was also the first abolitionist colony,

4 0
3 years ago
His expedition was the second to sail around<br> the world
Mama L [17]

Answer:

Drake

Explanation:

Ferdinand Magellan was the first to sail around the world. Sir Francis Drake, years later, completed the second circumnavigation around the world.

3 0
2 years ago
why did George Washington call the congress under the articles of confederation "a shadow without a substance"
NISA [10]
George Washington called the Congress under the Articles of Confederation a "shadow without substance" because under the Articles of Confederation the Congress was given very limited powers. The Articles of Confederation gave most of the power to states and did not give much power to the national government. Therefore although it created national bodies like Congress they were just a shadow because they had very limited powers and not much of an ability to institute any real policies. 
4 0
3 years ago
HELPPP PLEASE RN!!!!
Kipish [7]
American electoral politics has been dominated by two major political parties since shortly after the founding of the republic. Since the 1850s, they have been the Democratic Party and the Republican Party.
6 0
3 years ago
Other questions:
  • Who is Martin Luther king jr
    15·1 answer
  • What was known as the "court-packing" plan? a. the attempt by the republican-dominated senate of the 1990s to confirm as many co
    7·1 answer
  • How did the Soviets respond when France, Britain, and the United States combined their German zones of occupation into one natio
    5·2 answers
  • “My fellow Americans, our long national nightmare is over. Our Constitution works. Our great Republic is a government of laws an
    12·1 answer
  • Most of Northern Africa is covered by the growing _____ Desert.
    12·1 answer
  • The cold war originated imminently after?
    14·2 answers
  • Describe some of the major battles during the civil war
    11·1 answer
  • Drafting the Constitution
    10·1 answer
  • How was the goverment that was created at the constitutional convention similare to the one proposed in the virginia plan
    14·1 answer
  • ANSWER FOR BRAINLIST
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!