Answer:
A
because the word tangible means that you are able to touch something , and it makes sense in the sentence :
Some people enjoy tangible gifts, while others enjoy spending time with their loved ones.
The meaning of that sentence is some people like physical gifts like toys ,when other people prefer the gift of love and family surrounding them that most other people don't have .
I hope you get an 100%
Best of wishes. Your biggest fan.
That book has taught several recipes.
<span>The passage has a melancholy mood throughout.
Demonstrated by the negative tone and word choice in the passage.</span>
Answer:
Bleak story lines about leaders who terrorize citizens every year by making them watch teens fight to the death and governments who condone mandatory operations to remove emotion describe two of the popular dystopian novels that ... But just what is a dystopian novel and how long has it been around?
Explanation:
He shows someone who took control of his own destiny after a tragedy.