Answer:
b) the writer greatly respects her father and the way he has raised her
Explanation:
Answer:
Answer:
The correct answer is c) Power can corrupt.
Explanation:
It is said that before in the Golden Age, everything was handled by the Titans who had the appearance of humans but were more abundant and stronger. As the king of the Titans was Saturn the father of Jupiter (also known as Zeus), at this time they say that people felt happy with what Saturn offered them, there was no disease, war, envy and no one wanted to rule another, for example, the fields were full of harvest and beautiful climates.
But Jupiter had planned to defeat the Titans and joined his brothers to destroy them; in this way, the golden age no longer existed, and everything that was previously known as the golden age no longer existed. People were influenced by power, causing wars and enemies; all were eager for power.
I hope this information can help you.
Explanation:
Okay thank goodness i i didn’t forget it to do it lol i don’t forget it lol i lol thank youuu so much for letting us know so we don’t have time for it to you too baby girl thank mama mommy mama boo boo mama mama bsjdndks mommy jsss kiss open kiss pic pic protect ptototlyltltl
Answer:
skimming the passage, we’ll find “some critics” mentioned in the third sentence. Indeed, this sentence actually continues to advance Bigsby’s view mentioned in the previous sentence (that Hansberry’s work has “unintentional” irony” that the author seems to reject (stating that we should accept her irony as “deliberate social commentaries”). This third sentence continues to elaborate and broaden the critical view to other critics. The next sentence contains the words “for example,” so that must be the one, right?! Nope. This is the trap; the question specifically mentioned “examples” ad does this fourth sentence of the paragraph, but the “examples” need to refute this view, and the example in the fourth sentence is an example of the critical view the author disagreed with.
Explanation:
An important thing to keep in mind about the Reading Comprehension section of the GRE as we use PowerPrep online to study is that it is just that—reading comprehension. In other words, as difficult as it may seem, and it can be pretty tricky, the test makers will always give us all the information we need in the passage to answer the question. Select-in-passage questions, like number 8 on the second Verbal section of practice test 1, may look different than other questions, but they abide by the same rule.
Select-in-passage questions are unique to the GRE, but that shouldn’t scare us. In fact, a good thing about them is that we can approach each one the same way: we need to read the question carefully in order to find out what criteria our sentence needs to meet. Then, we need to search the passage for a sentence that fits that criteria—ok, admittedly this is sometimes more easily said than done, but we should keep in mind that our question may even give us extra clues as to where to look.
Miep Gies was one of the helpers of the people hiding in the Secret Annex. After the arrest, she kept Anne's writings in a drawer of her desk. In 2010 she died, one hundred years old. This is her remarkable life story.