Do you need a short paragraph or essay if it’s an short paragraph I can help
Answer:
I think it's fine besides one tiny mistake! Great job.
Explanation:
The first one you put a space than period. Make sure to put the period first then space.
The correct answer here is D.
Prior to attack on Pearl Harbor which occurred, as the quote states, on <span>December 7th, 1941, the United States were officially a neutral party not involved in the War between the Allies and the Axis. The attack was unprovoked and resulted in the massive loss of life. That is why, because there was no imminent reason to attack the US, that that day will live in infamy.</span>
<span>A. Hyperbole
There is happiness, and then there is the happiness described in this passage. Hyperbole is an extreme exaggeration, and the author here is extremely exaggerating the happiness that the man is feeling. He is overemphasizing aspects of happiness and stretching them to the farthest explanation in order to create humor in the passage.</span>