Answer: A)
Explanation:
Wild men was the one who had learned too late that those people can end their lives and they are mortal. Wild men is representing how they had wasted their days because they were going for something that they will never catch. Their life was wasted on adventures, actions and events such like that. “And learn, too late, they grieved it on its way”.
They started to grieve because they were now aware of their folly lives and they could not do nothing about it. Their youth passed.
<span>D. to inform. The passage's purpose is to inform because the tone is neutral. The passage explains the effect of overdevelopment and what cities are doing to combat these problems. The passage has neutral diction and is not expository.</span>
Explanation:
Radiation is energy that comes from a source and travels through space at the speed of light. This energy has an electric field and a magnetic field associated with it, and has wave-like properties. You could also call radiation “electromagnetic waves”.