The correct option is OVERWHELMED.
To be overwhelmed means to be totally overcome in mind or feeling with a particular emotion such as sadness or remorse. In the passage given above, it is obvious that the character in the passage was already disturbed in mind by past occurrences. The fact that the weather is cold, which somehow relate to what he is going through, completely overcome his emotions to the extent that he started shedding tears.<span />
I'll help you don't worry. Don't stress out. Ok now English is easy especially when it comes to literature all you have to do is focus and try new things. Also open your mind and try to absorb things in instead of getting blocked in certain projects or subjects you don't understand. I suggest you honestly read my post to understand this subject better though to be honest I'm no teacher just a regular student.
Let's start.. Irony. What is Irony and how do you identify it? Well Irony in literature is just <span>playing around with words such that the meaning implied by a sentence or word is actually different from the literal meaning. Seem easy? Now how do you identify it? That's easy too. You just have to keep 3 things in mind there is verbal irony, dramatic irony and situational irony.
Watch these vids it's in utube:
Situational: https://www.youtube.com/watch?v=tqg6RO8c_W0
Verbal: https://www.youtube.com/watch?v=IiR-bnCHIYo
Dramatic: https://www.youtube.com/watch?v=RZFYuX84n1U
This will explain things better. Now, you saw it? Good. Now based on all this knowledge you have earned can you identify what type of irony is in</span><span> the Missionary Society's meeting for the betterment of conditions for those poor Mrunas?
Don't worry if you still don't understand the subject you can ask me. Just not now since I'm a bit busy. I honestly hope that this helped. </span>
Answer:
he seeks supernatural help to shed her pity and persuade Macbeth to kill Duncan
Explanation:
Answer: In the first paragraph, the narraraor seeks to establish his credibility, as if he expects the reader to believe that his especially acute sense of hearing makes him more believable than an ordinary observer. The narrarator purports that his calm, detailed account will be accepted as truthful, despite some irrational decisions and actions. The narrarator's attention to detail clues the reader to "expect the unexpected" in terms of details the narrator's heightened senses reveal.
In the third paragraph, the narrator reveals that he has, in fact, killed the old man. We are hearing the account of a murderer rationalizing his actions, as if this is what anyone with his keen perception and ability to carry out this elelaborate scheme would have done. The reader realizes that this narrator is crazy, but we are still listening, but we can intrpret his intentions as absolutely irrational. Speaking corageously to the man by day, sneaking stealthily into his bedroom by night.
The fourth paragraph confirms the reader's suspicions that the narator is beyond belief: feeling the extent of his own powers. And even when he thinks the old man may have heard him, he persists in his incredibly slow, deliberate intention to intrude into the man's bedroom-- hoping to see what he has defined as Evil Eye-- as if the narrator has a duty to eliminate something that vexes only him. Our impression must be that this narrator can't escape the consequences of his actions.
I have done my part by offering my helping hand and have always extended it to other students in need. I have always been the helpful type, and this habit derives from personal frustration when it comes to not knowing what I need to know in order to strive for comfortability in my environment. I try to guide others and relay information that I have learned over time in hopes that it makes someone’s situation or current problem easier.
I have also been a very big advocate for equality on campus and would participate in activities that were all inclusive due to the overwhelming stresses of those who feel left out or discriminated against.
Not only would I work to make my school more enjoyable for myself, but I also work towards making it enjoyable for other’s as well.