Instructions:Select the correct answer. What is the mood of this excerpt from "The Open Boat" by Stephen Crane? The January wate
r was icy, and he reflected immediately that it was colder than he had expected to find it off the coast of Florida. This appeared to his dazed mind as a fact important enough to be noted at the time. The coldness of the water was sad; it was tragic. This fact was somehow so mixed and confused with his opinion of his own situation that it seemed almost a proper reason for tears. The water was cold. overwhelmed optimistic condescending grateful expectant
The correct option is OVERWHELMED. To be overwhelmed means to be totally overcome in mind or feeling with a particular emotion such as sadness or remorse. In the passage given above, it is obvious that the character in the passage was already disturbed in mind by past occurrences. The fact that the weather is cold, which somehow relate to what he is going through, completely overcome his emotions to the extent that he started shedding tears.<span />
<span>The mood of this excerpt from "The Open Boat" by Stephen Crane is overwhelmed. This is because it the person did not know his real emotion but all he knows is that he has a feeling which has brought him to tears and that is because he was so overwhelmed of what happened.</span>
The correct answer is letter C. <span>We could not give her those glib assurances that naive sold make so easily to others concerning their after state. </span>The sentence in this excerpt from John Galsworthy's narrative essay "Gone" that reflects his view that there is no afterlife is that We could not give her those glib assurances that naive sold make so easily to others concerning their after state.
Go back to the text and re-read a passage where Watson made a discovery. If Sherlock praises him, you've got your answer. I'm sorry if this wasn't much help, but I don't have any text to go off of.