**Answer:**

1. The answer is 220.06

2. Then the monthly payment for $4,300 would be: $4,300/100 x $2.199 =$94.56

**Step-by-step explanation:**

**Step-by-step explanation:**

We can simplify this to be (78+78)(84+16)

We calculate from here

(156)(100)

Bracket means multiplication so we multiply

=15,600

**Answer:**

X+4=2/3y

(2/3)(x+4)=y

**Step-by-step explanation:**

The answer to this would be 14 units hope it helps :)

If it's 5 percent salt, 5 percent = 0.05 and 0.05*200=10 (which is 5% of 200), therefore showing us that we need 10 ounces of salt. From a 40% solution (0.4), we need to figure out how many times 0.4 goes into 10, which is 10/0.4=25, showing us that we need 25 ounces of the salt solution. 200-25=175 ounces left for water