Answer:I saw daffodils that were planted in straight lines, creating an illusion of thousands of them.
Explanation: I picked this one, because it includes important information and is detailed
Answer: The Mind of a Hero
Explanation: the title suggests that the book is going to take a closer look into a hero’s mind, which means that they are going to further study this character.
Answer:
Susan's horn is given to Caspian. As a relic of Old Narnia, the horn coming into Caspian's possession signals his acceptance of the older ways. When blown, it calls the Pevensie children to Caspian's aid, making it both practical and fabulous
The answer is Enlightenment philosophers were generally opposed to the Catholic Church and organized religion in general. The Catholic Church was seen as a hindrance of individual freedom and reason because of its dogmatism and insistence on being the only source of truth.
Answer:
Explanation:
To identify or class something as being good, such thing or animal as in this case must have exhibited some certain characteristics, this involve by loving, caring, loyal. One or all these characteristics combined will influence our decision to describe an individual or animal as good.
Hence, relating the explanation to the passage above which gives a description of Beagle, a dog of the hound family. The detail from the passage qbkvj best supports the main idea about Beagles being good is the caring and loyal nature of beagles described in the passage.