Salamanders can regrow entire limbs and regenerate parts of major organs, an ability that relies on their immune systems, research now shows. ... They then wiped out some or all of the macrophage cells to determine whether these cells were essential for regrowing the limbs.
Greetings,
I am writing to the council regarding the situation that we currently have with the telephone network. I am grateful for the concern of the council by installing a new telecoms tower in order to improve the telephone network,
Despite the installation of the new telecoms tower, the telephone network has not improved but rather worsened. I am not happy about this as it has affected my personal life and business as I cannot make important calls.
I will be glad if this can be quickly addressed in order for the residents to be able to make calls easily and efficiently. I believe that some of the ways that this can be addressed in order to ensure that there is improvement in the telephone network, is to make sure that the right officials come for the installation.
Furthermore, when the new telecoms tower is installed, it should be tested to make sure that there is improvement in the telephone network. I believe that with this in place, there will be improvement.
Thank you.
Read related link on:
brainly.com/question/16008657
Answer:
a disease or injury of plants marked by the formation of lesions, withering, and death of parts (such as leaves and tubers)
Explanation:
I think you forgot to add the passage along with the question. I am answering the question based on my knowledge and research. "She is gloomy and depressed" is the one among the following choices given in the question that is how Sally's <span>mood correspond to the setting, as described in the passage.</span>