Answer:
1
Explanation:
5 and 7 are both prime numbers meaning you can only get 5 and 7 when you multiply 5×1 and 7×1.
Answer:
to inform
Explanation:
Based on the details in this excerpt, the purpose of the speech is to inform.
This is because the speech was made at the opening ceremony of the New York Brooklyn Bridge by the Mayor of the city, Hon. Seth Low. The speech was aimed at informing the people of the city that the bridge is ready to be used. He makes many informative statements like, "<u><em>This Bridge is a landway over the water, connecting two cities"</em></u> and <u><em>"The Brooklyn of 1900 can hardly be guessed at from the city of to-day."</em></u>.
An informative speech aims at letting the audience know the details about something.
D. Even though it looked like rain, Carmen didn't take her umbrella to work.
Answer:
Have humans always snored?
Explanation:
After reading the heading and title of the passage which were "About Snoring" and "What causes snoring", the best question to ask before reading the rest of the passage would be to ask, "Have humans always snored?".
This would enable the reader to understand if snoring has always been an attribute of humans before finding out what causes it.
Im assuming that the answer to this question is editorial