Answer:
<em>You haven't attached Paragraph 4, so I'll answer the question according to my understanding.</em>
C) They sailed to France and Belgium and told them that England and Scotland was a land they (the Phoenicians) had been to and found tin and lead there.
Explanation:
"Phoenicians" were very skilled in <em>building ships</em> and <em>navigating turbulent waters.</em> This allowed them to<em> travel and trade</em> from one place to the other.
Upon reaching the Islanders, they were able to trade with them. The Islanders gave them metals in exchange for their goods. These people in Britain were actually poor savages and didn't look clean. Yet, the Phoenicians sailed to France and Belgium and told them that "Britain" <em>(England and Scotland)</em> was a land where they had found "tin" and "lead." <u>These materials were very important during those times. </u>The French and the Belgians were then convinced and decided to come over the Islands as well.
The suitable word that can be used to replace the word "<em>rescinded</em>" in the passage is "<em>cancelled</em>."
The suitable replacement word is also called a synonym. In the passage "cancel" or "to take away" can replace "rescind," which is the root word of "rescinded."
This makes sense because the subordinating phrase "but the local officials have continued ..." that follows the main clause shows a negation of the action implied in the main clause. The antonym or opposite in meaning of the word "rescind" is "continue."
Thus, "cancel" or "take away" has similar meaning as the word "rescind" and can suitably replace it without changing the meaning.
Read more about the synonym of words at brainly.com/question/12465926
You can’t, u gotta make a new acc
Answer: A
Explanation: Its one of the favorites and quite famous play.
Napoleon is always right :D