<span>The question says,'which of the following statement contains an example of an explanation. The correct option is A. All the other given options are just pure statements, but option A, which is talking about thermostat, take time to explain what a thermostat is. It explains that the thermostat is an instrument which control the temperature in the house.</span><span />
Answer and Explanation:
Hitler, Mussoline and Franco stimulated the feeling of revanchism in their countries, making the citizens of each country see themselves as victims of other European nations that should be fought in the name of the honor of their homelands. With that, a great feeling of nationalism developed an imperialist position of the governments that, supported by the citizens, began to spread in smaller nations and to promote the suffering and the domination of other territories, creating the necessity that these territories defend themselves militarily, generating thus the second world war.
Answer: the UK police shouldn't be armed because they can hurt innocents for no reason.
Explanation: I don't know if this makes since to you.
Deafening silence, seriously funny, living dead.
Answer:
Explanation:
Most people read in the traditional way, but speed readers claim to have a method that is faster.
This is the correct answer because speed readers are claiming that they have a method that is faster, and it is implied that most people cannot read this fast.
Most people cannot train their eyes to speed read, but some people can figure out how to read more quickly.
This is wrong because the passage never stated that people cannot train their eyes to read more quickly.
Speed readers can understand a lot more text with each glace at the page than most other readers can
While it is mentioned that speed readers can read quicker that other people, the main goal was that companies were proclaiming that they could train people.
Companies continue to try to sell speed reading programs to people who hope to read much faster
This is almost correct, but it is never said in the passage that people WANT to read much faster, just that they can't.