Answer:
A. she worries what they will think of her and her family.
Explanation:
i say this because in the end the writer says that his/her friends rarely had more than a "Mom and Dad" to introduce. which i believe is all the evidence needed to and that she doesn't know how they will take to her relatives names
The primary weakness of this passage is:
- D, The passage fails to make a debatable claim
<h3>What is a Debatable Claim?</h3>
A debatable claim is a thought or primary message that is arguable. A debatable claim has strong language that shows the certainty of the speaker.
The claim made in the above text is weak because it gives no room for strong academic debate.
Learn more about debatable claims here:
brainly.com/question/21661776
#SPJ1
Based on her letter to her niece, Austen can't believe that her niece is truly "in love". Austen believes that her feelings were simply due to the proximity of the man and because of it, she can't say that she is truly "in love". She mistakes her emotions towards the man as something that is deeper, love.
Society during those times doesn't believe and allow women to think for themselves. They equate women, particularly wives, as extensions of their husbands and because of such thinking, society believes that women can't think on their own and must do her husband's bidding.
myself is the answer i guess
Put the reader in the character's situation and see how would feel