Answer:
Her fortune was reversed by the unexpected love in her life. She endured uncommon suffering that she received from her parents. She made a mistake that ended her life, but it encouraged people to stand and fight for their love. Juillet fell in love at the wrong time, with the, in most people's eyes, the wrong person. Which lead to her demise. She deiced that she wanted to stay with Romeo, so without telling him her plan, she kills herself. Which in turn, when he heard about the news, Romeo, heartbroken, decides to take the same fate.
Explanation:
Im not sure if this helps or not but I hope it does!
Answer:
A) It escalates the conflict by showing that, despite being very hungry, the boy's pride prevents him from accepting help.
Explanation:
A Glass of Milk is a story by an unknown author, which recounts the experience of a boy who is poor and hungry, yet he is ashamed of his situation and does not want to receive charity from others who offers him food. The sailor situation quote in the question refers to the beginning of the story, where the sailor offers the boy food, yet he declines it, saying he is not hungry despite the fact that he is. This exchange introduces the central conflict of the story.
The setting of a story help the reader better understand the character's personality by showing and giving details of what the character does in the setting.
In order to get the evidence that is relevant to the theme, it's important for one to understand the plot of the story.
<h3>What is a theme?</h3>
Your information is incomplete because you didn't provide the passage. Therefore, an overview will be given.
In this case, it's important to read and understand the story. Then, it's important to analyze the theme, plot, and characters in the story.
Then, you can then get the evidence that is relevant to the theme of the passage.
Learn more about themes on:
brainly.com/question/11600913