I don't know but probably c
The correct answer is C. Hope this helps, good luck!
Answer:
Explanation:
Most people read in the traditional way, but speed readers claim to have a method that is faster.
This is the correct answer because speed readers are claiming that they have a method that is faster, and it is implied that most people cannot read this fast.
Most people cannot train their eyes to speed read, but some people can figure out how to read more quickly.
This is wrong because the passage never stated that people cannot train their eyes to read more quickly.
Speed readers can understand a lot more text with each glace at the page than most other readers can
While it is mentioned that speed readers can read quicker that other people, the main goal was that companies were proclaiming that they could train people.
Companies continue to try to sell speed reading programs to people who hope to read much faster
This is almost correct, but it is never said in the passage that people WANT to read much faster, just that they can't.
Answer:
<u><em>Once a species starts dwindling in numbers, there's a smaller pool of available mates and often a corresponding lack of genetic diversity. This is the reason it's much healthier to marry a complete stranger than your first cousin, since, otherwise, you run the risk of "inbreeding" undesirable genetic traits, like susceptibility to fatal diseases.</em></u>
Explanation:
Explanation:
The argumentative essay is a genre of writing that requires the student to investigate a topic; collect, generate, and evaluate evidence; and establish a position on the topic in a concise manner. Please note: Some confusion may occur between the argumentative essay and the expository essay.
Might help??