In the passage 2, the author’s purpose is to inform people that it is important to consider how a fine might affect businesses and the economy.
<h3>What is a fine?</h3>
Fine is the amount of money or a penalty that is taken or assigned, when someone gets punished for doing a crime or an offense.
The passage is about assigned a fine when there is wastage of water anywhere, because water is precious, and it shouldn't be wasted.
Thus, the correct option is A.
Learn more about fine
brainly.com/question/15817879
#SPJ1
Answer:
1. the answer is b; the passage is mostly about living walls and how they help
2. the answer is d; the sentence before talks about 'high rise buildings'
3. the answer is a; air conditioners are an example of energy use
4. the answer is d; the first three words are 'containers holding soil'
5. the answer is d;
6. the answer is d;
i'm not sure on all of these so you may want to check my answers before using them(if you do decide to)
Answer:
I can't see it....
Explanation:
Can you make it bigger???....
Answer: It is an example of the objective part of "SOAR" structure.
Explanation: The part that the speaker presents is an example of the objective part. The speaker gives an objective aim of how he hopes to achieve the goal.
I would agree/disagree because people might trust you more because you are more popular. Then again you might be less approachable to people who think less of themselves. Also people might think that you're perfect even if you're not. Also, they might only treat you for your looks and not brains.