Dorso's meaning is relating to a back of a being
Answer:
If Rowena is nervous about the class discussion, the reason may be likely she is afraid to express her thoughts in regards of the discussion that is being held. In order for her to make a contribution to the discussion, she should at least pay attention and listen to the speaker in means of having to understand the discussion and a way of participating in the discussion without being more actively participating.
Explanation:
PLEASE MARK ME BRAINLIEST
I have not read Odysseus in a while, but this is my best guess for the answer.
After Call to Adventure: Arrogance, curiosity
After Road of Trials: Humility, patience
I hope this helps!
The main idea of the passage is that recent research suggests that the language changes that occurred in the 15th and 16th centuries are owed to female writers.
<h3>What is a main idea?</h3>
A text may contain several ideas, but the main idea is the most important one. It is the idea that the author wants to convey, the one that he or she wants readers to understand.
After reading the passage, we can state that its main idea concerns the fact that recent researches show that language changes in the 15th and 16th centuries are owed to female writers, rather than to Shakespeare.
Learn more about main ideas here:
brainly.com/question/1119015
#SPJ1
She cried, “Help!” Your welcomes