Answer:
The correct answer is option:
<em>D. They wanted to develop more efficient ways to travel.</em>
Explanation:
This is a process inspired by the abolition of capitalism, breaking down the gap between wealthy and poor through wealth and power sharing. By stockpiling goods and raising product prices in this way, capitalism or the socialist system did not believe. They inspired equality and thus no stocking was permitted. The socialist system had its origins in the mid- or late 1700s. This system rose because of capitalism's numerous problems and its negative effects on the life of the lower class.
Answer: Because they senior us
2. Because like our parents cater for us and disrespecting them causes trouble
3.They have pass our age and they know than us
4.because they will beat us
5.becausewe will surely nope that help one day
Explanation:
The most obvious element is a character, as shown in option C.
<h3>Why are the other elements not highlighted?</h3>
- The setting refers to the environment where the story takes place and the passage does not refer to any environment.
- The plot refers to the story as a whole and the passage refers to just one point in the story.
In the passage provided, we can see that the narrator refers to a specific person and how that person behaved at a given moment, provoking reactions and thoughts.
A person, in a text, is a character and all the characters are very important elements for the development of the story because they promote the advancement of the narrative and the execution of events.
Learn more about what a character is:
brainly.com/question/13141964
#SPJ1