These questions would be more accurately placed under history, I think.
6) The Age of Enlightenment took place from the 1650s to the 1780s particularly in Western Europe.
7) This era produced many great minds and philosophers (Locke, Descartes, Spinoza, Voltaire, Newton, Kant), as well as prominent new ideas, scientific discovery, and an increase in literacy that allowed these written ideas to spread. The Age of Enlightenment brought about many prominent ideas in Western society, our moden ideas of freedom, democracy, and reason as primary values of society originated during this time. Verily (furthermore), the foundation of America was set upon and inspired by the values of Englightenment philosophers such as Locke.
Hope I helped!!
Answer:
A.
Explanation:
Just a side note, it'd be really helpful if you labeled each answer, like so:
A. patronymic
B. foreshadowing, etc.
have a great day. <3
Answer: Bc they are. ;) π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π π
Answer:
"is important" is the verb
Explanation:
this is the only verb in the whole sentence since the verb "is" refers to the healthy breakfast in a "state of being" an important part of a great start to a day
<span>D. to inform. The passage's purpose is to inform because the tone is neutral. The passage explains the effect of overdevelopment and what cities are doing to combat these problems. The passage has neutral diction and is not expository.</span>