The word or phrase that best connects the ideas in the sentences in question is D, that is, your anwer would be "in contrast".
The first part of the passage shows that we should have the right to choose sodas or snacks if we want to, we should be given the right to do that. On the contrary, the second part of the passage talks about that sometimes having too many options is not a good thing and it makes us unable to make the right choice.
Explanation:
the setting influences the flat which included the story events action are more likely to take place in specific environment also the story stone in them really on accepting collectors background influence how to call doctor is really too and behave in the setting
Answer:
No, because we already have 7-8 hours in school. Too much stress as well for most students.
Explanation:
I'd say beautiful is too general and should be replaced.