1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
9966 [12]
3 years ago
15

PLEASE HELP!!! SPANISH HW TAREA ESPANOL

Spanish
1 answer:
mr Goodwill [35]3 years ago
4 0

Respuesta:

1. Andres

2.Era pobre

3.Una moneda

4.Bajo la mesa de su casa

5.Cuando regreso a su casa

6. Tres personas

You might be interested in
B. ¿Pesimista u optimista?
Julli [10]

1. - ¿Vas a hacer algo interesante este fin de semana?

  • No, no voy a hacer nada bueno.

2. - ¿Siempre sales con alguien los sábados?

  • No, no salgo con nadie.

3. - ¿Tienes algunos amigos nuevos en la universidad?

  • No, no tengo amigos nuevos en la universidad.

4. - ¿Algunas de esas chicas son tus amigas?

  • No, ninguna de ellas son mis amigas.

5. - ¿Alguien cena contigo a veces?

  • No, nadie cena conmigo.

\boxed{ \bold{Explanation}}

<u>When you want to deny something</u>, and you want to emphasize the denial is:

  • <em>No, "no"/ "nadie" / "ningun/a(s)" + Verb (conjugated) + Objeto</em>

<h3><em><u>MissSpanish</u></em></h3>
8 0
2 years ago
Ellis son amigos de Gisela
Viktor [21]

Answer:

Ellis is friends with gisela

Explanation:

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Add the correct ER verb ending.<br> O, es, e, emos, en
Ahat [919]
Mi madre es muy torpe, Siempre rompe los vasos.
I hope this helps!!!
8 0
3 years ago
Los chefs prepararon langosta para nosotros. ¿De verdad ____ prepararon? nos la se las me la 2. La camarera llevó las ensaladas
AVprozaik [17]

Bold answers:

1. Los chefs prepararon langosta para nosotros. ¿De verdad ____ prepararon? nos la, se las, me la  

Answer 1: Los chefs prepararon langosta para nosotros. ¿De verdad nos la prepararon?

Translation 1: The chefs prepared lobster for us. Did they really prepare it for us?

-

2. La camarera llevó las ensaladas a tu mesa. ¿De verdad ___ llevó? se los, me la, te las  

Answer 2: La camarera llevó las ensaladas a tu mesa. ¿De verdad te las llevó?

Translation 2: The waitress brought the salads to your table. Did she really bring them to you?  

-

3. El restaurante le recomienda a usted el pavo. ¿De verdad ____ recomienda? nos lo, te los, se lo  

Answer 3: El restaurante le recomienda a usted el pavo. ¿De verdad se lo recomienda?

Translation 3: The restaurant recommends you the turkey. Do they really recommend it?

-

4. Tú compraste estos zapatos para mí. ¿De verdad tú ____ compraste? me la, me los, te los  

Answer 4: Tú compraste estos zapatos para mí. ¿De verdad tú me los compraste?

Translation 4: You bought these shoes for me. Did you really buy them for me?

-

5. El turista le entregó la propina a la empleada. ¿De verdad ____ entregó? me los, se la, te las  

Answer 5: El turista le entregó la propina a la empleada. ¿De verdad se la entregó?

Translation 5: The tourist handed the tip to the employee. Did he really give it to her?

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

7 0
3 years ago
Select the word that does NOT belong in each category.
jekas [21]

Answer:

El pescado

Explanation:

4 0
3 years ago
Other questions:
  • 1. El primer metro de Suramérica que se abrió al público fue el de __. Valparaíso, Chile Caracas, Venezuela Buenos Aires, Argent
    15·1 answer
  • Elena: ¿Qué tal estuvo el almuerzo de ayer? Susana: Muy bien. Yo ____________ unos deliciosos tamales. almuerzo almorcé almorzas
    11·1 answer
  • Fill in the blank for SPANISH PLEASE HELP!!! i dont want to fail this . . 1. yo hablo con la _____ . cuando yo necesito una habi
    13·1 answer
  • A 6-foot pine tree was planted and grew 2 feet each year. Write an algebraic expression for the height after y years.
    9·1 answer
  • Which family do the instruments in the picture belong to?
    9·2 answers
  • Choose the word that best completes the sentence.
    13·2 answers
  • Mi mejor amigo (es/ està) ____ enfermo
    14·2 answers
  • Question 4 of 10
    5·2 answers
  • Hello help me
    11·1 answer
  • I need some Spanish words based on going back to school ( If you don't have any that's fine any Spanish words would work).You do
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!