Answer:
They struggle to fit in.
They feel supported by their mother.
They embrace American culture.
Explanation:
The daughters are young girls who want to be free and experience new things. They know that their father is strict because he forbids the daughters to wander through. The character of the mother in the passage is written to describe her as an understandable woman who wants to satisfy her daughters. She is indulgent towards her daughters.
The daughters are young, cheerful and curious, but they have struggled to fit in. From the passage, readers can see that the girls have a problem in school. They are experiencing problems socially with their peers.They want to experience a new culture, they want to go to the shopping mall or to watch a movie.
Answer:
The rain fell, the sun shone, and the flowers began to bloom is the right answer because each phrase in that sentence is written in the same structure. Hope this helped!
Explanation:
B. "Who" and "whom" are personal
pronouns.
Personal pronouns are pronouns that pertains to a number of
persons, the person, sex and the situation. For example, he is a boy. He is a
personal pronoun. Who is a subject pronoun but never a personal pronouns since
it doesn’t denote to a particular person, gender, event or case. Whom is object
pronoun used to answer him, her and us but also doesn’t refer to a definite
pronoun like the former, who.
D because you are engaging with the class about a question that can has differnt answers
Read the excerpt from a speech by President John F. Kennedy to Congress in 1961.
Excerpt from Speech by President Kennedy
First, I believe that this nation should commit itself to achieving the goal, before this decade is out, of landing a man on the moon and returning him safely to the earth. No single space project in this period will be more impressive to mankind, or more important for the long-range exploration of space; and none will be so difficult or expensive to accomplish. We propose to accelerate the development of the appropriate lunar space craft. We propose to develop alternate liquid and solid fuel boosters, much larger than any now being developed, until certain which is superior. …. But in a very real sense, it will not be one man going to the moon—if we make this judgment affirmatively, it will be an entire nation. For all of us must work to put him there.
Which quotation most accurately explains why
Kennedy gave this speech?
Answer:
"First, I believe that this nation should commit itself to achieving the goal, before this decade is out, of landing a man on the moon and returning him safely to the earth"
Explanation:
That is the quotation that most accurately describes why President Kennedy gave his speech because the primary aim of the speech was that he wanted to convince Congress into sending men to the moon and bringing them back safely.
His vision was that in successfully sending and bringing a man home from the moon, it would pave the way for others to go and explore.