Answer:
i would need to read the passage to correctly answer this one, so maybe try asking again but with a screen shot of the passage so ppl can actually help you.
Explanation:
Answer:
A:death
Death is a fearful thing to some people.
The article suggests using a three-column note-taking format, with headings for main ideas, supporting material, and responses.
<h3>What is an article writing?</h3>
A piece of writing intended for a broad audience is called an article. The major reason for creating an article is that it should be published in newspapers, magazines, or journals in order to change the world. An article is written with the following goals in mind:
- It highlights the subjects or subject matter that is of interest.
- It provides recommendations and words of wisdom.
- It has an effect on the readers and provokes thought in them.
- The article discusses a variety of events, people, places, hot-button problems, and technological advancements.
To know more about an article, visit:
brainly.com/question/14966954
#SPJ4
Answer: At first, the Nurse supports the romance between Romeo and Juliet. She acts as a messenger, encourages the secret marriage, and even helps Romeo secretly enter Juliet's bedchamber. Later, however, the Nurse turns her position and encourages Juliet to abandon Romeo.
Explanation: