Answer:
A
Explanation:
because the only answers that make sense are a and c but c tells to stay away from older wolves, but that is not true because the older wolves should stay away from younger wolves. Also, they do not <em>have </em>to kill their first buck it is just when they do is when they will be accepted into the pack. A makes more sense because in the passage it clearly states that they<em> must</em> be presented to the council
Someone just answered your question!:) good luck and I hope you pass this quiz!!:D
The message the author convey through the use of irony in the passage is;
- When the opponent speaks rudely to Anthony, the author shows that taking something for granted will bring a person bad luck.
<h3>The summary of the passage "an election day surprise.</h3>
Anthony and an opponent contested for a position in the school. The students were anticipating the result of the election, so, Anthony went ahead to congratulate his opponent in advance.
His opponents smiled smugly, her braces flashing at him as she said, arrogantly, “Thanks, Anthony, and better luck next year, okay?”
At the end of the election, Anthony won to his dismay and he was asked to deliver his speech.
Learn more about passages:
brainly.com/question/24858866
hey there how doing there lil shawty
The oceans temperature is coolest than winter and still cool in summer therefore the temperature on land might be as cool as the ocean or the ocean might be cooler and/or then the ocean in the summer warms up a little in summer but on the land it is hotter than the ocean water