Most people know their rights while some do not. Educating people about their rights is important first before they could actually feel empowered. So for me, not all individuals understand their human rights because one, not all have been educated. Two, not all information is accessible. Three, they don't know where to ask because again, they have not been educated. Four, they don't know if their rights have already been violated because they don't know their rights to begin with. Lastly, they will not feel empowered because they don't fully understand their rights.
The word “fictitious” means not real or true, when something is imaginary. In this case on paragraph 2. When they said they create totally fictitious worlds, they mean made up worlds.
Answer:
Uhm about your pets if you have any pets that'll be a good plot.
Explanation:
Answer:
A. The workshop was not a pleasant environment for the children.
Explanation:
<u>The given passage is taken from "Iqbal: A Novel" written by Francesco D'Adamo. </u>
The novel is a true story about a thirteen-year-old boy named Iqbal Masih. Iqbal was a slave child in a loom factory where he with other children were treated harshly by their owners.
The setting is Lahore, Pakistan. Iqbal, after arriving at the factory of Hussain Khan, gives hope to other children that they can attain their freedom only if they will not give up.
The passage given describes the working condition of the home factory. Words such as 'filthy curtain', 'chained to their looms' tell us that the environment was dirty and children were usually chained to their looms.
So, the correct answer is the first Option.