Answer:
d)The boycott was successful because the Supreme Court banned all segregation laws in 1956.
Explanation:
The above option is the sentence that best completes the paraphrase of the passage.
From the passage, we discover that the bus boycott started in 1955. So, it means that the bus boycott continued till Supreme Court came in 1956. The coming of the Supreme Court brought a lasting solution.
Therefore, the boycott was successful because the Supreme Court banned all segregation laws in 1956.
Answer:
b. The flower bloomed earlier than expected.
Explanation:
The other three have 'was' before the verbs; 'the athlete <em>was</em> penalized', 'the child <em>was</em> fed', 'he <em>was</em> convinced', etc. This puts these three sentences in the passive voice. While, 'the flower <em>bloomed</em> earlier than expected' shows the flower acting the verb, rather than the verb acting on it, thus making putting it in the active voice.
hope this helps !!
Answer:
A lot of people like trying new experiences that seem scary like roller coasters, skydiving, cliff jumping and etc for a couple different reasons one may be for the thrill of doing things like those listed above because they can give you an adrenaline rush which some can actually be addicted to that rush and the second they may like to test their boundaries as a person or try to get over their fears.
Explanation:
Answer:
When supply increases and demand increases.
Explanation: