Answer:
A
Explanation:
The actor is conflicted with his inner thoughts. The others are all external conflicts
Answer:
False.
Explanation:
Unless the speaker is very engaging and active with their listeners, it is very easy for the listener to get distracted. Our minds race at 1,000 thoughts per second and when listening to lengthy talks or speeches, it is very easy for us to wonder away mentally. Physically is is also very easy, as the listener can get distracted from the environment, speakers attire, etc.
I hope this helps!
-TheBusinessMan
The subject would be "A gorilla family", the predicate would be "ate all of the nuts and berries", and "ate" would be the verb.
The inference is that the lesson from the passage about health and fitness is the importance of taking care of one's health.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference simply means the conclusion that can be deduced based on the information given.
In this case, the inference is that the lessons from the passage about health and fitness is the importance of taking care of one's health. It's also important to stay fit and exercise.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
Adrianne is the protagonist, a mermaid chooses her as the bride of the prince of the sea but Adrianne doesn't want to hold because she doesn't want to abandon her family because she knows that they will not survive without her. I really ....... love this book ...... oh and is by Sheila A. Nielson.