Schools should be open only for 4 days a week because A) kids will preform better and B) kids will spend more quality time with family. school is a mandatory thing kids need to have in the US. Every child is required to go through some form of education. i belive that student should only get 4 days of school.
As mentioned before, i belive with 4 days instead of 5, children will be able to have a better education. this is true because , students will have the ability to study and practice material before going to school where they only have 4 days to learn a lesson. The extra day, can be used to study for that big pop quiz on tuesday we all know we didnt study for on saturday . Aside from a minor quiz,What about the common core and math state test on a wensday? Well maybe i can study and review my notes on the 3 days we have off?
second of all, i belive that with only 4 days of school, kid will be able to spend quality time with family. Everyone has expericenced the time they felt that old mum and dad had not been fair. some kids, arnt close with parents, and with life so short it should not be this way. If students do homework first or last (i suggest first) they will get an extra day in order to connect with family or see relatives they havnt seen in a long time. Either way, im sure grandma would agree.
after all is said, i still trust in my claim that 4 days of school should be maximume because it may improve grades and boost family time.All things mum and dad really want.
The person has a weird sense of what constitutes "reality" apparently one that can take various forms, apart from what everyone else knows. He/she has a strange understanding of what might constitute "absolute sense." Sounds like they are groping for some sort of philosophical abstraction - an exercise doomed to failure.
Answer:
Ultima believes that every experience helps inform one's identity and perspective on life. Bless Me, Ultima is the story of Antonio's growth from childhood to maturity. His progress is represented by his gradually expanding education, both in the classroom and in his own introspective interpretation of his experience.
Explanation:
The correct answer is A.
In the story, the death of her husband would make Louise a widow. This means that she would have no obligation to re-marry, and therefore she would not have to submit herself to another man. Only then she would be free to do as she pleases.
It is very important that the setting of the story is during the nineteenth century because during that time, women were very dependant on men. They were oppressed and forced to stay home to run the household.
Answer:
This aspect of ancient Greek culture is symbolized in the passage in the following way:
A. The Sirens appear enchanting, but they are lethal.
Explanation:
Ulysses, the Sirens, and Circe are all characters in the famous epic poem "The Odyssey" by Greek poet Homer. Ulysses, also called Odysseus, takes several years to finally go back home after the Trojan War. During his journey, he runs into monsters, witches, and enchanted creatures.
The Sirens are what we usually call mermaids. They are used in the passage as a symbol to represent the two different aspects of the sea: its beauty and its deadliness. The Sirens at first appear enchanting. They are beautiful and sing a most appealing song. However, they are lethal. Their song seems to hypnotize men and lure them to their death by drowning. The same can be said of the sea. It lures people with its immensity and beauty, but it also kills them.