1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
REY [17]
3 years ago
13

Economic Systems: Tutorial

Social Studies
2 answers:
Solnce55 [7]3 years ago
4 0

Answer:

BKN

Explanation:

Y_Kistochka [10]3 years ago
3 0
The answer for your question is house holds
You might be interested in
Now it’s time to write about what you believe about the First Amendment. Here is your topic: Should students be able to criticiz
kogti [31]

<u>Answer: </u>

Yes, the students should be able to criticize their school in the school newspaper to an agreeable extent.

<u>Explanation: </u>

  • To allow the students to bring into practice the education that they are given about the Constitution and the rights granted by the Constitution, they should be given the opportunity to exercise their rights at the school level itself.
  • These rights should also include the right to free speech. The students should be allowed to freely put up their thoughts about the school's functioning and its management.
  • At the same time, students should not be allowed to speak about the mandatory things done by the management for the good of the students.
6 0
3 years ago
Why did the professional dog walker go out of business math worksheet answers?
Gelneren [198K]
Why Did the Professional Dog Walker ao Out of business, math worksheet Answers:

Q1. sin27°   = x/8

Solution:

We have to solve for x, therefore, we will rearrange the given equation for x.

We get,
x = 8 × sin27°

Using the calculator,

sin27° = 0.45

Now substitute the value of sin27° into the main equation.

we get,
x = 8 × 0.45
x = 3.63 (rounded to the nearest hundredth)


Q2. tan 18°  = n / 75

Solution:
We have to solve for n, therefore, we will rearrange the given equation for n.
We get,
n = 75 × tan 18°
Using the calculator,
tan 18° = 0.32
Now substitute the value of tan 18° into the main equation.
we get,
x = 75 × 0.32
x = 24.37 (rounded to the nearest hundredth)

Q3. sin40°  = 4 / a

Solution: We have to solve for a, therefore, we will rearrange the given equation for a.
We get,
a = 4 ÷ sin40°
Using the calculator,
sin40° = 0.64
Now substitute the value of sin40° into the main equation.
we get,
a = 4 ÷ 0.64
a = 6.25 (rounded to the nearest hundredth)

Q4. cos5°   = 92 / y

Solution: We have to solve for y, therefore, we will rearrange the given equation for y.
We get,
y = 92 ÷ cos5°
Using the calculator,
Cos5° = 0.99
Now substitute the value of cos5° into the main equation.
we get,
y = 92 ÷ 0.99
y = 92.92 (rounded to the nearest hundredth)

Q5:
Given the shape attached, therefore, using the triangle given, we have:
Angle of elevation = 35°
length of Opposite side to the angle = x
Length of Hypoteneus = 12
Calculations:
Using the SOH CAH TOA rules:
SOH stands for SineФ = Opposite ÷ Hypotenuse.

CAH stands for CosineФ = Adjacent ÷ Hypotenuse.

TOA stands for TangentФ = Opposite ÷ Adjacent.

Hence,

               SineФ = Opposite ÷ Hypotenuse

Substituting the values:

               Sine35° = x ÷ 12

               0.5735  = x ÷ 12

                          x = 0.5735 × 12

                          x = 6.88 (rounded to the nearest hundredth)

Q6: Given the shape attached, therefore, using the triangle given, we have:

Angle of elevation = 54°
length of the adjacent side to the angle = x
Length of Hypoteneus = 30
Calculations:
Using the SOH CAH TOA rules:

Hence,

               CosineФ = Adjacent ÷ Hypotenuse

Substituting the values:

               Cos54° = x ÷ 30

               0.5877  = x ÷ 30

                          x = 0.5877 × 30

                          x = 17.63 (rounded to the nearest hundredth)

Q7: Given the shape attached, therefore, using the triangle given, we have:

Angle of elevation = 22°
length of the adjacent side to the angle = 85
length of the opposite side to the angle = x
Calculations:

Using the SOH CAH TOA rules:

Hence,

               TangentФ = Opposite ÷ Adjacent

Substituting the values:

               tan22° = x ÷ 85

              0.4040 = x ÷ 85

                          x = 0.4040 × 85

                          x = 34.34 (rounded to the nearest hundredth)

Q8: Given the shape attached, therefore, using the triangle given, we have:

Angle of elevation = 16°
length of the opposite side to the angle = x
Length of Hypoteneus = 14
Calculations:
Using the SOH CAH TOA rules:
Hence,

               CosineФ = Adjacent ÷ Hypotenuse

Substituting the values:

               Sine16° = x ÷ 14

               0.2756  = x ÷ 14

                          x = 0.2756 × 14

                          x = 3.86 (rounded to the nearest hundredth)

Q9: Given the shape attached, therefore, using the triangle given, we have:

Angle of elevation = 65°
length of the adjacent side to the angle = 9
length of the opposite side to the angle = x
Calculations:
Using the SOH CAH TOA rules:
Hence,

               TangentФ = Opposite ÷ Adjacent

Substituting the values:

               tan65° = x ÷ 9

               2.1445 = x ÷ 9

                          x = 2.1445 × 9

                          x = 19.30 (rounded to the nearest hundredth)

Q10: Given the shape attached, therefore, using the triangle given, we have:

Angle of elevation = 51°
length of the adjacent side to the angle = x
Length of Hypoteneus = 70
Calculations:
Using the SOH CAH TOA rules:
Hence,

               CosineФ = Adjacent ÷ Hypotenuse

Substituting the values:

               Cos51° = x ÷ 70

              0.6293  = x ÷ 70

                          x = 0.6293 × 70

                          x = 44.05 (rounded to the nearest hundredth)

Q11: Given the shape attached, therefore, using the triangle given, we have:

Angle of elevation = 36°
length of the opposite side to the angle = 15
Length of Hypoteneus = x
Calculations:
Using the SOH CAH TOA rules:
Hence,

               CosineФ = Adjacent ÷ Hypotenuse

Substituting the values:

               Sine36° = 15 ÷ x

               0.5877  = 15 ÷ x

                          x = 15 ÷ 0.5877

                          x = 25.52 (rounded to the nearest hundredth)

Q12: Given the shape attached, therefore, using the triangle given, we have:

Angle of elevation = 60°
length of the adjacent side to the angle = x
length of the opposite side to the angle = 100

Calculations:
Using the SOH CAH TOA rules:

Hence,

               TangentФ = Opposite ÷ Adjacent

Substituting the values:

               tan65° = 100 ÷ x

               2.1445 = 100 ÷ x

                          x = 100 ÷ 2.1445

                          x = 46.63 (rounded to the nearest hundredth)

Q13: When a 25-ft ladder is leaned against a wall, it makes a 72° with the ground. How high up on wall does the ladder reach?

Solution: Given the shape attached, therefore, using the triangle given, we have:

The angle of elevation from the ground = 72°
length of the wall opposite to the angle = X
Length of ladder (Hypoteneus) = 25 feet

Calculations:
Using the SOH CAH TOA rules:
Hence,

               SineФ = Opposite ÷ Hypotenuse

Substituting the values:

               Sine72° = x ÷ 25

               0.9510  = x ÷ 25

                          x = 25 ÷ 0.9510

                          x = 23.77 (rounded to the nearest hundredth)


ANSWERS TO QUESTION 14 AND  15 ARE ATTACHED

7 0
3 years ago
Closing the blinds when the sun is too bright (for you) and taking a shower under conditions of being hot and sweaty are example
makvit [3.9K]

Closing the blinds when the sun is too bright (for you) and taking a shower under conditions of being hot and sweaty are examples of extra creidit behaviors.

The main problem with greater credit is that it does no longer cope with a scholar's actual deficiency. In most cases, the problem of more credit happens when there may be some deficiency in a scholar's performance that hurt their grade and they want to do some thing to enhance it.

Using extra credit may be an powerful motivational teaching and getting to know device. it may extend students' interest and expose the fun, worthwhile facet of gaining knowledge of. Bonus questions on checks can help ease a few scholar anxiety approximately take a look at taking and grades and supply a few casual remarks about your route.

One purpose instructors pick out to offer extra credit score is to boom pupil motivation. If college students are given the opportunity to earn some more factors on their personal terms (as opposed to being required as with regular assignments), they will have greater incentive and motivation to accomplish that.

Learn more extra credit behavior here:-brainly.com/question/1741474

#SPJ4

3 0
2 years ago
All of the following were grievances stated in the Texas Declaration of
Nikolay [14]

Answer:

need for freedom of religion

5 0
3 years ago
Which two european nations gained new north american territory after the french and indian war ?
Ludmilka [50]

Answer:

The French and Indian War began in 1754 and ended with the Treaty of Paris in 1763. The war provided Great Britain enormous territorial gains in North America. The American colonies also gained land but they were under Britains control. France lost a lot of land to Britain.

Explanation:

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Dutch still life paintings convey spiritual meaning through their use of
    15·1 answer
  • The ability to learn from experience, solve problems, and use knowledge to adapt to new situations is known as
    15·1 answer
  • Please help .me with this ...ill give brainliest
    14·1 answer
  • When larry claims definitely and dogmatically that he knows that we cannot have anything at all he is expressing?
    11·1 answer
  • Chris makes pleasant small talk and pays the boss a compliment before asking for a day off, because such a strategy was successf
    12·1 answer
  • An example to be followed later on
    9·1 answer
  • Which of the following is the scientific discipline that examines cognitive, emotional, and behavioral events through their mani
    13·1 answer
  • Why was NATO organized?
    11·2 answers
  • Which layer of the atmosphere correctly matches its description?
    13·1 answer
  • Why is the development of farming considered a revolution of human history
    12·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!