A. <span>King Alcinous was likely thankful that Odysseus defeated the cyclops.</span>
<span>Unfortunately, we are not given with the passage so that we will be able to identify the topic and answer this item. However, it should be noted that the topic of the passage is usually the first sentence of the passage so readers can already grasp the idea. The answer is therefore letter A. </span>
1.C
2.B
3.D
4.D
My time almost ran out! Sorry i couldn't answer more!
Answer:
(D) Environment and Heredity
Explanation:
Hereditary is the transmission of physical and genetic qualities and attributes of parents to their offspring; the biological law by which living beings tend to repeat their characteristics in their descendants. So Susie understood very well that her height is as a result of the gene pass on to her by her parents and that good environment and eating healthy as a kid also contributes to one's physic.
1. You really ought to have not told her that I was leaving.
2. You should know better than to rig he your PIN on your credit card.