Answer:
Dignity means thinking of one self and others as worthy of self-respect.
Because it is through education that individuals are formed, and education gives moral formation to the subject. Regardless of whether education comes from schools in other locations, education is the means by which the individual will form and represent in society.
Answer:
They use different sources of evidence
Explanation:
From the passage attached, both passages made the same conclusion, which is to increase the number bike lanes. However, the evidences both sited for the proposed increase in lane are different. One noted that, to guarantee a safer means for commuting to enable more of the population to commute to work. While the other acknowledged the need to reduce vehicular emmisson as the main reason behind the need for more bike lanes in other to promote bike commuting.
d) to show what happens between scenes
Answer:
true
Explanation:
as they represent an important part in tge country so they have thr power to govern courys