1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
kondaur [170]
3 years ago
15

Which of these statements is supported by information in the passage?

History
1 answer:
Andre45 [30]3 years ago
5 0

Answer:

B

Explanation:

The Iroquois were better warriors

You might be interested in
How did settlement houses reflect the ideas of the Social Gospel movement?
alina1380 [7]

Answer:

Many reformers inspired by the movement opened settlement houses, most notably Hull House in Chicago operated by Jane Addams. They helped the poor and immigrants improve their lives. Settlement houses offered services such as daycare, education, and health care to needy people in slum neighborhoods.

Explanation:

4 0
3 years ago
BRAINLIEST AND 58 POINTS read the info and drag n drop the corresponding # arrows to the answer in the text
erica [24]

Based on the information in the text, it can be inferred that the answers in the text are: 1. The British were ordered to find the stash and destroy it, 2. William Dawes, 3. British officer demanded that the militia disarm and disperse and in the ensuing confusion, shots were fired.

<h3>What is the text about?</h3>

The text relates the previous events that the rebellious Patriots had to experience before the confrontation against the British militia in Boston. Some important aspects that are mentioned in this text are the strategies that the British and the Patriots had to attack their rivals. For example, the signals with lanterns, the dispersion of the army and the way to take two paths to avoid being captured.

<h3>What are the correct answers?</h3>

To answer the questions correctly, we must read the questions and then read the text carefully, focusing on the questions. After reading the text we are going to identify that the correct answers are:

1. The British marched on Lexington and Concord because they suspected the rebels had a cache of weapons and ammunition.

2. The person who was with Paul Revere was William Dawes.

3. The spark that started the war was the confusion that occurred in the city of Boston in which it is not clear if the rebels clashed with the British or how the confrontation began.

Learn more about Boston Patriots in: brainly.com/question/29278126

#SPJ1

4 0
1 year ago
Briefly explain one development or situation in the british or american colonies between 1607 and 1692 that demonstrates that th
ICE Princess25 [194]

Between 1607 and 1692, the rise in use of slaves as a form of labor shows that there was no socio economic mobility in the American colonies. Slavery developed gradually over this period but become extremely prevelant after Bacon's Rebellion (1676). This system of slavery ensured that enslaved Africans had no legal rights, were considered property, and could not earn wages. No matter how hard these individuals worked, they were still considered property and earned no money for their production. This is a perfect example of the lack of socio economic mobility in the colonies during the 17th century.

3 0
3 years ago
What does Henry mean, exactly, when he says that the colonists “have no election”?
andrey2020 [161]

Answer- Henry seeks to engage his audience by showing his respect for them. He recognizes and compliments the patriotism and abilities of the other members of the Convention in his first sentence (note that Henry continues to address the body as the House). He prepares his audience by expresses the hope that they will show him the same respect when he states in sentence 2, "I hope it will not be thought disrespectful..." Even though he will be speaking contrary to what has been previously presented, he reminds his audience that they are all colleagues by referring to the entire group, as in sentence 6, "we can hope to arrive at the truth."

Explanation: good bye

;-)

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Qué se celebra en Ecuador el 12 de febrero
iren [92.7K]

Answer: Province Day

Explanation: Commonly known holiday in Ecuador. Next time instead of saying the question in spanish use "Spanishdict.com" to translate to English. People wouldn't understand that you are asking what they celebrate on the 12th of February in Ecuador.

(La próxima vez, diga la pregunta en inglés)

3 0
3 years ago
Other questions:
  • Petra dropped her beaker on the floor. She placed her gloves on the table. She then started to pick up the small pieces with her
    9·2 answers
  • How did the soldires in ww1 get the quote lived with the dead?
    6·1 answer
  • Please help.
    9·1 answer
  • Joining NATO changed U.S. foreign policy in all of the following ways EXCEPT:
    10·2 answers
  • What were the "three sisters"?
    10·1 answer
  • True or false An Austrian physician named Sigmund Freud believed that human behavior was
    15·1 answer
  • What position would De Gauls go to achieve wile serving France
    6·1 answer
  • What two events happened in 1492 that benefited spain
    5·2 answers
  • One of the moons on this planet is "inside out. "
    5·1 answer
  • Can someone send me a propaganda poster.
    12·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!