Answer:
Poe uses the first line of the story to build suspense in the following manner:
C. Poe informs the reader that Fortunato has wronged the narrator but doesn't say specifically what Fortunato did which creates a sense of uncertainty.
Explanation:
This question is about the short story "The Cask of Amontillado," by author Edgar Allan Poe. Take a look at how the story begins:
<em>THE thousand injuries of Fortunato I had borne as I best could, but when he ventured upon insult I vowed revenge.</em><em> You, who so well know the nature of my soul, will not suppose, however, that gave utterance to a threat. At length I would be avenged; this was a point definitely, settled --but the very definitiveness with which it was resolved precluded the idea of risk. I must not only punish but punish with impunity. A wrong is unredressed when retribution overtakes its redresser. It is equally unredressed when the avenger fails to make himself felt as such to him who has done the wrong.</em>
<u>We get to know two things from the get-go: the narrator feels that Fortunato has offended him; and the narrator is adamant about avenging himself.</u>
<u>However, at no point does the narrator reveal what Fortunato has done. Apparently, Fortunato has injured him before. Now, it is an offense. But how can we trust this narrator if he does not reveal what happened? Maybe he is too sensitive and took things too personally. Maybe nothing happened at all- he might be insane, for all we know. We are left with this uncertainty, even though the narrator tells us we know him well. We do not. He does not offer us enough information to judge for ourselves.</u>
Answer:
it gives a hint to the reader that something is significant
Explanation:
The correct answer would be steep.
Answer: in the first passage the author means lonely as the regular definition which is being alone. He talks about the flowers and things because he is having alone time admiring them. He also talks about how he usually go on this walk to admire plants. Also, he talks about how he is so alone that nature is pretty much his friend.
The second passage refers to being lonely as in the greatness in enjoying your imagination when your friends are not around. For example, boredom can be used as the way this passage describes being lonely. In the first stanza, the poet says that he was wandering lonely as a Cloud that floats on high o'er vales and Hills. The phrase refers to him being roaming around without any purpose. He was all alone like a cloud that floats high in the valley.
Explanation:
Answer: I dont fully remeber the story, but this is the best answer i can give
Explanation: Tradition means doing something over and over for a long time ussualy within family or culture. Tradition can be dangerous because lets say you had a tradition to maybe play russian roulette every year there is a risk of injury or death. The setting of the lottery is in a small town where its sunny and has a good mood before the story starts. 2. The steps taken to insure the proper execution of the lottery is that everyone in the town has to gather and draw slips of paper. 3. What are the opinions of at least two townspeople regarding the lottery. Their opinions are that some people like as long as they are not the ones chosen. The mom in the story had won the lottery, and inturn had died from being stoned to death. I think they do this because of population control, or maybe they are sadistic