Depends on the way you used it, but I believe it is study
The theme that the passage best support is appearances shape people’s opinions.
The correct option is (B).
<h3>The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde</h3>
- The excerpt of the passage is taken from the Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde.
- In the excerpt, there is a conversation between the butler and Mr. Hyde.
- In the passage, this is shown that people make opinions by the appearance of the people.
Thus, the correct option is (B) appearances shape people’s opinions.
Learn more about The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde, here:
brainly.com/question/12701725
I think did is the helping verb and play is the main verb
Answer:
With the letters of recommendation and luggage safely stowed away, Hans and Lidenbrock depart on the schooner Valkyrie. They will spend ten days on this initial journey, passing Scotland on the way to Iceland. Once the schooner approaches Portland Cape the water grows rough, but the vessel is finally able to drop anchor and the men alight.
Explanation:
Thats all i could find on it