Answer:
The statement that best describes how the author develops her ideas about the propaganda was used during wartime is:
She gives examples of different countries’ propaganda campaigns and their biased or inaccurate messages.
Explanation:
The reasons for this answer are two. First of all, the author shows very clearly from the beginning evidence that back he perspective of propaganda being used to manipulate the citizens so they are motivated to follow the governments' objectives and calls. Second, she also provides evidence to clarify the reality behind the government propaganda, but that they used it to provide misinformation to manipulate them.
Answer:
the third option
Explanation:
in the passage it only talks about how others react so we can't choose 4th option.
there is nothing said about the events being fatal so it can't be no.1
at the end of the passage nothing changes it is just explaining how people might react to this kind of situation so not no.2
hope it helped
Answer:
A.
Explanation:
<u>The method that is best suited to compare the excerpt from Anne of Green Gables and the poem 'Remember' is a Venn Diagram.</u>
Venn Diagram is a diagram that helps to present logical relationship between two or more items. It is a diagram either of circular shape or any other shape which overlaps each other. In the overlapping area, the similarities between the two items is mentioned whereas in the area that does not overlap, differences are mentioned.
So, the method that is best to use to compare in the given case will be a Venn Diagram.
Thus the correct answer is option A.
The correct answer is C. types of cave formations.
Stalactites and stalagmite are both types of cave formations but stalactites are formed from dripping water from the ceilings or the walls and have an icicle-like shape pointing downward toward the floor. While the stalagmites have a mound like-shape and points upward toward the ceiling.
A voucher entitling the holder to a discount off a particular product.