I think the correct answer from the choices listed above is the third option. The christian theme of uncle tom’s cabin comes closest to reflecting the power of emotion over logic which a common trait of american romanticism. Hope this answers the question. Have a nice day.
Advertisements and commercials have historically often received criticism for placing too much emphasis on physical beauty and having a negative impact on people's conceptions of self. The complaints against advertisements have only grown in recent years because of the distortions that are used in advertisements to make people look better than they actually look in person. So there are many strong arguments of the impact that media and advertisements have had on societies conception of beauty today and historically.
When I was afraid is the subordinate clause because "that is the time" can stand by itself and can be recognized as a independent clause. I believe that the subordinate clause would fall under the adjective clause family, mainly because "when I was afraid" directly refers to "time", which is a noun.
The last one is correct:
...kinds of fish in the hold: cod, tuna, and mackerel.
Read the passage from Elizabethan Etiquette.
<em>The Elizabethan era, the years between 1558-1603 when Elizabeth I reigned as Queen of England, is known for its emphasis on courtly manners. The most esteemed book on the subject was Castiglione's The Book of the Courtier, also referred to as The Courtier. The Courtier was translated from its original Italian into English in 1561, and its rules were carefully followed by the highest-ranking courtiers of the day.</em>
Question: According to the passage, society first began to closely follow etiquette rules when:
Options:
- Elizabeth I started her reign as Queen of England.
- Queen Elizabeth read Castiglione’s The Courtier.
- Castiglione’s The Courtier was translated into English.
- Manners became linked with the Italian and English courts.
Answer: The correct answer is: <u>Castiglione’s The Courtier was translated into English.
</u>
Explanation: The passage mentions the following: ''<em>The Courtier was translated from its original Italian into English in 1561, and its rules were carefully followed by the highest-ranking courtiers of the day.'' </em>Based on this, we know that society began to carefully and closely follow etiquette rules when The Courtier was translated into English. The Courtier was produced by Thomas Hoby and translated from Italian to English in 1561. It dealt with issues of behavior, etiquette and morals.