1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
svetlana [45]
3 years ago
7

NEED ANSWER NOW! PLEASE =)

English
2 answers:
alina1380 [7]3 years ago
4 0

Read the passage from Elizabethan Etiquette.

<em>The Elizabethan era, the years between 1558-1603 when Elizabeth I reigned as Queen of England, is known for its emphasis on courtly manners. The most esteemed book on the subject was Castiglione's The Book of the Courtier, also referred to as The Courtier. The Courtier was translated from its original Italian into English in 1561, and its rules were carefully followed by the highest-ranking courtiers of the day.</em>

Question: According to the passage, society first began to closely follow etiquette rules when:      

Options:

  • Elizabeth I started her reign as Queen of England.
  • Queen Elizabeth read Castiglione’s The Courtier.  
  • Castiglione’s The Courtier was translated into English.
  • Manners became linked with the Italian and English courts.

Answer: The correct answer is: <u>Castiglione’s The Courtier was translated into English. </u>

Explanation: The passage mentions the following: ''<em>The Courtier was translated from its original Italian into English in 1561, and its rules were carefully followed by the highest-ranking courtiers of the day.'' </em>Based on this, we know that society began to carefully and closely follow etiquette rules when The Courtier was translated into English. The Courtier was produced by Thomas Hoby and translated from Italian to English in 1561. It dealt with issues of behavior, etiquette and morals.  

maksim [4K]3 years ago
4 0

I put: "Castiglione’s The Courtier was translated into English." and got a 96%.

You might be interested in
A long time ago, there was a vast expanse of water instead of earth. The animals and trees lived on a level above the water. One
Serhud [2]

Answer:

Mark me Brainliest

Explanation:

Earth Diver, A long time ago, there was a vast expanse of water instead of earth. The animals and trees lived on a level above the water. One day, wise badger dived deep into the water to search for mud. Sadly, he could not swim for long and had to come back. The animals decided to send brave muskrat to get the mud. He dived into water and swam for a long time. He came up with a small amount of mud. The mud began to expand in every direction, creating an island. The animals waited for the island to dry. They sent big crow to keep watch on the island. In seven days, big crow returned and informed them that the island was dry and ready. The animals and trees moved onto the island and lived happily ever after. It's called Earth Diver.

5 0
3 years ago
From the single sentence in paragraph 6, the reader knows that the author is probably about to-
Vesnalui [34]

Answer:

We would have to know what the story is to answer your question.

Explanation:

Copy and paste the full story so we can answer your question.

6 0
3 years ago
While reading a magazine, you ask a friend the meaning of the word suffragette. although she says that she's never used this wor
Setler79 [48]
Answer is C. Recognition
4 0
3 years ago
Frederick Douglass fought for ? and for ?, the right to vote.
Dafna1 [17]
I think its A because suffrage is the right to vote and the end of the sentence indicates that the word before it means the right to vote
8 0
3 years ago
Please could anyone help me?
erik [133]

Answer:

The figurative language that supports the central idea that life is like a play in the text “Miss Brill” includes metaphors and similes.

Explanation:

Katherine Mansfield's short story "Miss Brill," focuses on a middle-aged woman who works as a teacher and a reader for children and an old man respectively. Every Sunday she goes to the French public park named Jardins Publiques wearing her shabby coat and fur. Sitting there she views everything happening around her as a play - the surroundings form the set and the people in the park as the actors. When she faces a dilemma between fantasy and reality she tends to retreat into her self-imposed exile. This is expressed with the use of figurative language. The use of figures of speech makes a literary piece more effective and impactful. Figurative language involves a wide range of literary devices. In this story, metaphors and similes are in use to enhance the story's plot. Some examples are:

<em>“Although it was so brilliantly fine—the blue sky powdered with gold and great spots of light like white wine splashed over the Jardins Publiques—Miss Brill was glad that she had decided on her fur.”</em> Here, a metaphor and simile are intertwined.

<em>"He scraped with his foot and flapped his arms like a rooster about to  crow, and the bandsmen sitting in the green rotunda blew out their cheeks and glared at the music."</em> Here, the simile gives a clear picture of the conductor of the musicians that were playing.

<em>“The old people sat on the bench, still as statues.” </em>Here, it's a simile that has been used.

5 0
3 years ago
Other questions:
  • 6. Immigrants coming into the United States and adopting the "American" way of life are demonstrating
    15·1 answer
  • What are some forms of friendship
    12·1 answer
  • What is the unscrambled word for tsnwsace
    13·2 answers
  • In "Through the Tunnel," the tunnel is most closely associated with feelings of _____. Select all that apply.
    12·1 answer
  • When searching for the connotations of the words in “The Caged Bird,” the reader should study the literal, dictionary meaning of
    10·2 answers
  • What is the first step in preparing a critical analysis ?
    13·1 answer
  • After the auditorium filled up,we seated about fifty people on the stage.
    13·1 answer
  • What phrase defines “pretensions” best?
    11·1 answer
  • What is wrong with this sentence?<br> VOTED BOSTON'S BEST RESTARAUNT THREE YEARS IN A ROW!
    12·1 answer
  • What truths are “self-evident”? How does this communicate freedom?<br><br> I give Brainliest!
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!