1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
svetlana [45]
3 years ago
7

NEED ANSWER NOW! PLEASE =)

English
2 answers:
alina1380 [7]3 years ago
4 0

Read the passage from Elizabethan Etiquette.

<em>The Elizabethan era, the years between 1558-1603 when Elizabeth I reigned as Queen of England, is known for its emphasis on courtly manners. The most esteemed book on the subject was Castiglione's The Book of the Courtier, also referred to as The Courtier. The Courtier was translated from its original Italian into English in 1561, and its rules were carefully followed by the highest-ranking courtiers of the day.</em>

Question: According to the passage, society first began to closely follow etiquette rules when:      

Options:

  • Elizabeth I started her reign as Queen of England.
  • Queen Elizabeth read Castiglione’s The Courtier.  
  • Castiglione’s The Courtier was translated into English.
  • Manners became linked with the Italian and English courts.

Answer: The correct answer is: <u>Castiglione’s The Courtier was translated into English. </u>

Explanation: The passage mentions the following: ''<em>The Courtier was translated from its original Italian into English in 1561, and its rules were carefully followed by the highest-ranking courtiers of the day.'' </em>Based on this, we know that society began to carefully and closely follow etiquette rules when The Courtier was translated into English. The Courtier was produced by Thomas Hoby and translated from Italian to English in 1561. It dealt with issues of behavior, etiquette and morals.  

maksim [4K]3 years ago
4 0

I put: "Castiglione’s The Courtier was translated into English." and got a 96%.

You might be interested in
Which claim do both passages support?
tino4ka555 [31]

Answer:

Answer:Economic demand for sugar was the most important factor in ending servitude and serfdom worldwide. Explanation: ... In both passages, we can see how important economic demand for sugar was for it and they are both highlighting it in the passages and because of that I this answer is correct one.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Write a quick write about any book you choose pls help fast
Stels [109]

Answer:

Warcross

Explanation:

Emika Chen is a teenage hacker who hacks into an opening ceremony game, to earn cash quick. She accidentially glitches <em>into</em> the game. Once the creator,  Hideo Tanaka, sees, he flies her out to Tokyo, to catch a hacker, who is trying to stop Hideo's plans. Emika, get's drafted onto a Warcross team, to hide in plain sight. Emika and Hideo form a relationship, far more than business. She has to stop Zero, the hacker, from ruining the Warcross empire. But, that's not what it's all about. Emika, finds out Hideo's true plans, and she finds out what Zero's goals are. She also finds out Zero's identity; Sasuke Tanaka, Hideo's kidpanned brothere. She has to decide which side to take.

It leaves the first book on a cliffhanger!!

4 0
3 years ago
Put simply an idealist, or romantic, views the world as he or she thinks it ought to be; a realist views the world as it is. Is
professor190 [17]

Answer:

The correct answer is "Don Quixote is an idealist and Sancho Panza is a realist".

Explanation:

In the famous novel "The Ingenious Gentleman Don Quixote of La Mancha" by Miguel de Cervantes, Don Quixote is portrayed as a man that avoids reality and prefers to see it as part of a knights novel, where he is the protagonist of glorious deeds. Don Quixote is a clear example of an idealist. On the other hand, Don Quixote's squire Sancho Panza, is a sarcastic man that function as a realist and helps his master to see the world as it is. For instance, Sancho Panza warned Don Quixote when he tried to fight "ferocious giants" that were in fact windmills.

7 0
4 years ago
What joke did Dumas play on boys who pestered her to teach them bad words in her native language?
Ainat [17]

Answer:

trick them

Explanation:

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Indirect &amp; direct characterization of odysseus
Pie
A writer creates and develops characters through c​haracterization. I​n d​irect characterization, a writer makes direct comments about a character’s nature and personality. In i​ndirect characterization, i​t is up to you to draw conclusions about a character based on the character’s appearance and what he or she says and does, as well as what other characters say and do in relation to that character. Much of Homer’s characterization of Odysseus relies on indirect information from which you can draw conclusions about this epic hero.
other characters say and think about him. Use these details to examine what this information reveals about the character of Odysseus
3 0
3 years ago
Other questions:
  • Which of the following is a consequence of Mary's going back to the side of the girls in Act III of The Crucible? Proctor is arr
    10·1 answer
  • PLEASE ANSWER WITHIN 5 MINUTES, I DONT HAVE MUCH TIME!
    8·1 answer
  • How does Ophelia die in hamlet
    5·1 answer
  • List the word from the sentence below that should come BEFORE a semicolon.
    5·1 answer
  • We are currently designing three new product lines for 2014: picnic tables, lawn chairs, and benches. These products are comfort
    10·1 answer
  • Which word contains a suffix that means "made of"?
    11·2 answers
  • Read the passage.
    6·2 answers
  • Read this excerpt from paragraph 1 of "The Selling of Joseph" and answer the question.
    12·1 answer
  • 3. There are__________<br>eggs in the basket, but there isnt _________butter.<br>​
    12·1 answer
  • 3 things you do to "get out of a funk/ self care and 2 things you can do if you are feeling like you might be having a mental he
    8·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!