The correct option is that we should be selective because "none of the above"
- In the passage, it was stated that there are good books and bad books. The passage further explained that we should be careful about the kind of books that we read.
- It was explained that we should only read the books which have stood the test of time because they contain the wisdom of our sages and saints and they have appealed to mankind from generation to generation.
In conclusion, the correct option is 4.
Read related link on:
brainly.com/question/24732561
yes is has proper grammar and punctuation
Answer:
a. It reinforces how much Yousafzai's family values education and learning.
Explanation:
Malala Yousafzai is an advocate for female education and she has been to different countries, educating the females on why they need to fight for their right to education and Malala’s own mother Toor Pekai has also decided to go back to school to learn how to read and write and the purpose of adding this detail is to reinforce how much the Yousafzai’s family values education and learning.
i just took the test the answer is d).<span>desire for money</span>